El Ministeri per a la Transició Ecològica ha adjudicat per 1,2 milions d'euros els treballs per millorar la gestió i el trànsit sedimentari del tram final del riu Ebre. La primera fase, que s'executarà els pròxims dos anys, se centrarà en la redacció d'estudis de simulació hidràulica, batimetries per estudiar la profunditat del riu i anàlisis de les partícules en suspensió presents a l'aigua. Es preveu que les primeres actuacions es concentrin al tram final del riu Segre, mentre que entre el 2025 i el 2028 es treballarà en la confluència entre els rius Ebre i el Matarranya i l'Ebre i el Siurana, a més de l'Assut de Xerta.
Segons el ministeri, el projecte ja ha executat dos milions d'euros, que se sumen a un pressupost global superior als onze milions d'euros inclosos en el pla hidrològic de l'Ebre que s'executaran fins el 2027.
Adjudiquen per 1,2 MEUR els treballs per millorar la gestió i trànsit sedimentari del riu Ebre
En la primera fase es redactaran estudis de simulació hidràulica i batimetries per conèixer la profunditat del riu
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 16 de desembre de 2022 a les 13:25
Actualitzat el 16 de desembre de 2022 a les 13:30
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca