Ingrid Roca, nova gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre en substitució de Joan Nin

Ingrid Roca és l'actual directora d'Infermeria de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre

Ingrid Roca exposant en pla de Salut 2021-2025 on exposava la humanització en l'atenció sanitària
Ingrid Roca exposant en pla de Salut 2021-2025 on exposava la humanització en l'atenció sanitària | Departament de Salut
Aguaita
28 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:36h
Segons ha avançat la Cadena Ser de Móra d'Ebre la directora d'Infermeria de l'HospitalComarcaldeMórad'Ebre, IngridRoca, serà nomenada la nova gerent de la RegióSanitària de les Terresde l'Ebre en substitució del doctor JoanNin. La sortida de Nin es produïda per la sortida de Junts del Govern de la Generalitat i els nous nomenaments dels nous nomenaments d'Esquerra en els nous Departaments que assumeixen.

Ingrid Roca va coordinar les entitats socials i els centres geriàtrics durant els primers mesos de la pandèmia a petició de la llavors Gerent Sanitària de les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà. Roca, també té una llarga experiència com a docent i s'ha especialitzat en l'abordatge de la salut des del vessant de la humanització de cara al pacient i el seu entorn.

En un futur immediat haurà de gestionar l'ampliació i remodelació de l'Hospital Verge de la Cinta i el projecte de construcció del nou Hospital per al territori.