La gestió de les inundacions d'Alcanar té un paper rellevant en el Dia de la Protecció Civil 2022

Francesc Xavier Martí, responsable de Protecció Civil i sotsinspector de la Policia Local d'Alcanar va rebre la medalla d'argent de Protecció Civil

Aguaita
28 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:03h
Membres de Protecció Civil durant els aiguats del 2021 a Alcanar i Les Cases
Membres de Protecció Civil durant els aiguats del 2021 a Alcanar i Les Cases | Protecció Civil
El dissabte, 15 d'octubre, va tenir lloc a l'InstitutdeSeguretatPublicadeCatalunya (ISPC) la celebració del DiadelaProteccióCivil de Catalunya2022.

Els aiguats del setembre del 2021 van ser un dels casos d'estudi de la jornada per la gestió i coordinació municipal que es va fer durant el temporal i per les tasques d'atenció a la població, neteja i recuperació de les zones inundades.

MeritxellUlldemolins, regidora de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Alcanar, va participar en una de les taules rodones que es van celebrar, mentre que FrancescXavierMartí, responsable de ProteccióCivild'Alcanar, va ser distingitamb una medallad'argent.

A l'acte hi van assistir unes 400 persones entre personal tècnic i voluntari de la Direcció General de Protecció Civil (DGPC), alcaldes i alcaldesses, així com representants dels ajuntaments catalans i dels serveis d'emergència i de seguretat i d'organitzacions col•laborades en l'àmbit de la protecció civil.

L'objectiu de la jornada va ser fomentar la relació entre els diferents organismes vinculats a la protecció civil i la DGPC creant un espai per compartir experiències i coneixements, i amb la voluntat d'esdevenir un punt de trobada i de reconeixement per totes aquelles persones i organitzacions que treballen per millorar en la gestió d'emergències reduint l'impacte d'aquestes a la societat.