Torna la Mostra d'Arts i Flors als Balcons a les Cases d'Alcanar

Enguany la Mostra reuneix 47 obres d'artistes canareus o vinculats al municipi

Una pintura penjada en una balconada de Les Cases
Una pintura penjada en una balconada de Les Cases | Arxiu
Aguaita.cat
06 de juliol del 2022
Actualitzat a les 9:12h
Un any més, la MostraArtiFlorsalsbalcons a l'estiu es trasllada a lesCasesd'Alcanar per mostrar l'art al carrer en el context de la vilamarinera. Enguany la Mostra reunix 47 obres d'artistes canareus o vinculats al municipi. L'exposició és un al·licient més per passejar per les Cases, del 9 al 24 de juliol, admirant les obres d'art que engalanaran la plaça Sant Pere i els carrers de Trafalgar, Joan Miró, Lepant i del Pou.

Es donarà el tret de sortida d'aquesta quarta edició amb l'acte d'inauguració del dissabte, 9 de juliol, a les 19:30 h, a la plaça Sant Pere. Allí mateix hi haurà músicaendirecte a càrrec dels professors de l'EscolaMunicipaldeMúsicad'Alcanar,DavidLlao (piano) i RosaJuan (flauta). El diumenge, 10 de juliol, tindrà lloc la visita guiada pel recorregut de les teles amb els comentaris dels autors i les autores. La visita començarà a la plaça Sant Pere de les Cases a les 20 h.

Fins al 24 de juliol es podrà gaudir als balcons del municipi d'esta quarantena d'obres de diferents autors i autores. NúriaPrades, comissària de la Mostra, recorda que "en aquesta edició els autors tenen o han tingut alguna relació amb el municipi canareu. Molts són alumnes de l'escola d'art i la seua obra és la culminació del seu esforç i treball. Em fa molta il·lusió veure el llegat artístic de l'Escola, que ha estat un viver de creativitat".

Esta exposició d'art urbà, organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, mostra obres inèdites fetes amb diversos materials i tècniques –brodats, acrílics i fotografia impresa, entre d'altres–, sense temàtica predeterminada.