L’Ajuntament d'Amposta contractarà 12 persones a través del programa Treball i Formació

Es busquen auxiliars d'informació, peons d'obra, auxiliars de pintor i d'electricitat i un agent cívic mediambiental.

Les ofertes van dirigides a persones aturades majors de 52 anys, aturats de llarga durada i perceptors de la Renda garantida
Les ofertes van dirigides a persones aturades majors de 52 anys, aturats de llarga durada i perceptors de la Renda garantida | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
13 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:39h
L’Ajuntamentd’Amposta, mitjançant l’ÀreadeDesenvolupamentSocialiEconòmic, contractarà12persones en el marc del programaTreballiFormació del SOC. Els contractes de treball, que seran d’un any de durada, estan dirigits a personesaturades, en este cas, que siguen majorsde52anys, personesaturadesdellargadurada o perceptores de la Rendagarantida. Les ofertes estaran disponibles l’11 i 12 de maig.

Les ofertes de feina publicades són les següents:

●Línia Majors de 52 anys (MG52):

3 Auxiliars d’informació
Auxiliar de pintor

●Aturats de llarga durada (PANP):

3 Auxiliars d’informació
Peó d’obra
Auxiliar d’Electricitat

●Perceptors de la Renda Garantida a la Ciutadania (PRGC):

Peó d’obra
Auxiliar d’informació
Agent Cívic Mediambiental

Les persones interessades han d’estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), així com s’han d’inscriure a l’oferta que més els interessi a l’Oficina de Treball d’Amposta (900 800 046) i registrar-se a la BorsadeTreballdel’Ajuntamentd’Amposta. Posteriorment, hauran de presentar la documentació sol·licitada, que es pot consultar en cada oferta de feina a la web de l’Ajuntament.

Els processos de selecció es realitzaran a partir del dia 16 de maig a les dependències de l’ÀreadeDesenvolupamentSocialiEconòmic, ubicades a l’edifici de LoSindicat. Està previst que les persones seleccionades s’incorporin al lloc de treball el 30 de maig.