El Consell Comarcal del Baix Ebre incorpora 18 treballadors amb el programa Treball i Formació

Concretament, les contractacions s'han dut a terme a través de la línia adreçada a majors de 52 anys

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura amb els nou 18 treballadors de l'ens
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura amb els nou 18 treballadors de l'ens | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 23:10h
ElConsellComarcaldelBaixEbre ha contractat un total de 18treballadors a través del programaTreballiFormació, finançat pel Serveid'OcupaciódeCatalunya (SOC), elServicioPúblicodeEmpleoEstatal i el FonsSocialEuropeu, amb una inversió de 423.601,92 euros. Uns treballadors que s'han incorporat avui als respectius llocs de treball i que han estat rebuts pel presidentdelConsellComarcaldelBaixEbre, XavierFaura.

Concretament, les contractacions s'han dut a terme a través de la línia adreçada a majors de 52 anys; la línia per les persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania i la línia específica per aquelles persones que es troben en situació d'atur de llarga durada. Les divuit persones han estat contractades durant un any amb l'objectiu d'afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones.

Pel que fa a les àrees que ocuparan les persones contractades són la consergeria del ConsellComarcal i del Viverd'Empreses; els serveis administratius i la brigada comarcal, oferint servei als diferents municipis de la comarca. "Amb el programa Treball i Formació afavorim la inserció laboral dels veïns i veïnes del Baix Ebre, millorem l'ocupabilitat de la ciutadania, especialment d'aquelles persones que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Totes les persones que s'han contractat dintre el programa TreballiFormació rebran una formació complementària per tal que milloren les seues habilitats personals i professionals i afavorir així la seua posterior inserció al mercat laboral.