L'Ajuntament d'Alcanar celebrarà una gran festa infantil per a celebrar la fi de les restriccions

La festa dels superherois i superheroïnes de la covid-19 està organitzada pel consistori amb la col·laboració del teixit associatiu, tindrà lloc l'últim cap de setmana de juny

 Obra ‘Game Changer’ de Banksy en homenatge als superherois i superheroïnes de la pandèmia
Obra ‘Game Changer’ de Banksy en homenatge als superherois i superheroïnes de la pandèmia | Bansky ( Arxiu)
Aguaita.cat
05 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:55h
L'Ajuntamentd'Alcanar ja ha posat data a la celebració dirigida als xiquetsixiquetes del municipi una vegada han desaparegut les últimesrestriccions per la pandèmia. 'La  festa dels superherois i superheroïnes de la covid-19', organitzada pel consistori amb la col·laboració del teixit associatiu, tindrà lloc l'últim cap de setmana de juny. La festa començarà a Alcanar, el dissabte, 25dejuny, i continuarà l'endemà, 26dejuny, a les Cases.

El mes d'abril de 2020, l'alcalded'Alcanar, JoanRoig, va fer arribar a tots els xiquets i xiquets d'Alcanar, les Cases d'Alcanar i Alcanar Platja cartes personalitzades.

En les cartes, una per a cada franja d'edat dels 0 als 3 anys, dels 4 als 12 i dels 13 als 17, apel·lava a la valentia i perseverança que van tenir durant els dies de confinament els superherois i superheroïnes del municipi, i els parlava d'una gran festa que se celebraria amb l'acabament de les restriccions i que inclouria "música, globus, inflables, jocs, bombolles gegants, titelles, teatre, 'xuxes' i tot el que se'ns acudisca".

L'alcalde explicava que la festa se celebraria com a agraïment a tots els infants que van quedar-se a casa protegint la seua salut i la de la seua família durant el confinament. Ara aquesta festa ja té data, 'l'últim cap de setmana de juny. "Reserveu el 25 i 26 de juny i molt prompte us donarem més informació sobre la festa", destaca el batle.