Mescla i DeltaFira es traslladen al Parc Fluvial del Delta per seguir obrint el municipi al riu

La Fira Mescla, de Deltebre va ser escollida l'any 2019 com la millor de les Terres de l'Ebre

Aguaita.cat
07 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:25h
Presentació de les dues fires de Deltebre, al Parc Fluvial del Riu
Presentació de les dues fires de Deltebre, al Parc Fluvial del Riu | Ajuntament de Deltebre
Els dies 20,21 i 22 de maig tindrà lloc una nova edició de la DeltaFira i de Mescla, la mostra de gastronomia, paisatge i turisme de les Terres de l’Ebre. Aquesta serà la primera edició que es realitzarà des de l’any 2019, ja que les dues anteriors han estat suspeses com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

En la roda de premsa, celebrada al Parc Fluvial del Delta, s’ha presentat el cartell d’aquesta edició, el qual descriu el concepte Mescla a través de la fusió de diferents imatges que evoquen l’atracció natural de Deltebre i també els ingredients que donen valor a la fira. A banda, i com a primera novetat, també s’ha anunciat un nou emplaçament per a DeltaFira i Mescla: el Passeig del Riu i el Parc Fluvial del Delta.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquest canvi d’ubicació volem seguir obrint el municipi al riu Ebre i convertir-lo amb un punt  d’atracció més de la fira”. Soler ha afegit que “en aquesta edició de Mescla aglutinarem el talent i l’esforç de tota aquella gent que projectar i que volen fer de Deltebre, del cor del Delta, un aparador de sabors, de sensacions i de paisatge”.  

En relació amb la programació, la qual es donarà a conèixer més endavant, el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha detallat que “estem treballant des de fa setmanes per tenir un programa complet, amb protagonistes de primer nivell, que ens permeti seguir mostrant el bo i millor de Deltebre, del Delta de l’Ebre i de les Terres de l’Ebre”. Serra ha recordat que Mescla va ser escollida millor fira de les Terres de l’Ebre l’any 2019 a càrrec de l’associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre.