Localitzat sense ocupants el vehicle que ha caigut al riu Ebre, a Sant Jaume d’Enveja

A l'interior del cotxe hi han trobat molt material de construcció

El dispositiu de recerca, este dijous al vespre.
El dispositiu de recerca, este dijous al vespre. | Bombers
Redacció
31 de març del 2022
Actualitzat a les 23:39h
AMPLIACIÓ 23.15 hores: Localitzat sense ocupants el vehicle caigut a l'Ebre

El vehicle que ha caigut este dijous al riu Ebre, a la zona coneguda com la Descàrrega, a Sant Jaume d’Enveja, ha estat localitzat esta nit sobre les 22.00 hores, segons han informat els Bombers de la Generalitat. A l’interior del cotxe no hi havia ningú, només molt material de construcció. L’han pogut localitzar amb un sondatge, i aleshores els bussos hi ha fet una immersió per rastrejar-lo.

Els Bombers han estat treballant en la recerca amb 14 vehicles i han fet sondes amb 3 embarcacions per localitzar-lo, inicialment sense conèixer si dins hi havia alguna persona.
El riu, en esta zona, arriba a fer 8 metres de fondària.
 

Dispositiu de recerca activat a Sant Jaume d’Enveja per intentar localitzar un cotxe al fons del riu Foto: Cedida per Delta.Cat


INFORMACIÓ 20.52 hores: Dispositiu de recerca d'un vehicle caigut al riu Ebre

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra han activat a les 15.30 hores d’este dijous un dispositiu de recerca a Sant Jaume d’Enveja, després de rebre l’avís que un vehicle  ha caigut al riu Ebre a l’alçada de la zona coneguda com la Descàrrega, uns metres més amunt de l’embarcador de Sant Jaume d’Enveja, segons ha informat Delta.cat.

Els Bombers hi tenen activades 14 unitats subaquàtiques que estan rastrejant la zona amb una embarcació i amb sondes per tal de poder localitzar el vehicle. De moment la recerca ha estat infructuosa i no s’ha realitzat cap immersió, donada la terbolesa de l’aigua i la profunditat del riu en esta zona. Segons han informat els Bombers el dispositiu es mantindrà fins que hi hagi llum del dia per a seguir treballant.

Paral·lelament, la policia ha activat un dispositiu per tal d’identificar el vehicle que hauria caigut el riu, a partir de la descripció dels testimonis, i també per esbrinar si hi ha constància d’alguna persona desapareguda i mirar de confirmar si alguna persona conduia el vehicle en el moment que s’ha precipitat al riu.

Treballen en la recerca Bombers, Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i la Policia Local de Sant Jaume d’Enveja.