El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un programa de formació i feina a 16 joves

Es pretén millorar l'ocupabilitat dels joves del territori mitjançant la formació dual

La Residència L'Onada de Tortosa participarà en el programa ocupacional
La Residència L'Onada de Tortosa participarà en el programa ocupacional | Santi Martorell
Aguaita.cat
24 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:37h
ElConsellComarcaldelBaixEbre,a través de la societat BaixEbreInnova, posa en marxa el nou programa de Formació Ocupacional Dual, una acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya que preténmillorarl'ocupabilitatdelsjovesdelterritorimitjançant la formaciódual. La previsió és que esta formació s'inicie al febrer i els participants obtindran un certificat de professionalitat d'atenció a persones en situació de dependència en institucions sociosanitàries.

Concretament, s'oferirà un contracte d'un any a un total de 16 joves, que dedicaran un 75% de la jornada laboral a treballar i el 25% restant a formació. Pel que fa als requisits per participar en este programa són tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrits a l'Oficina de Treball com a Demandant d'Ocupació no Ocupat (DONO) i tenir una qualificació baixa.

El programa Formació Professional i Ocupacional es duu a terme de manera conjunta amb la residència de la tercera edat l'ONADA. Les persones interessades es poden inscriure en aquest enllaç . Per a més informació es pot trucar al 977471735 o enviar un correu electrònic a [email protected].