El pilot canareu Iker Garcia es proclama campió de la Copa d'Europa Yamaha Blu Cru

Iker Garcia Abella guanya el primer títol de la Copa d’Europa de la Yamaha R3 bLU cRU

El jove pilot canareu va esdevenir guanyador de la Copa d'Europa Yamaha Blu Cru
El jove pilot canareu va esdevenir guanyador de la Copa d'Europa Yamaha Blu Cru | Yamaha Racing
Aguaita.cat
23 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:38h
La CopaYamaha Blu Cru ja té el seu campió. El canareu Iker García (ARC Motor University Team) es va proclamar el passat cap de setmana (19 de setembre) vencedor en la sexta prova disputada al circuit de Barcelona Catalunya, després de fer una primera posició en la primera cursa i una sèptima en la segona.

Iker Garcia ha aconseguit sumar la puntuació necessària per aconseguir assegurar-se el títol, sumant un total de 180 punts, després de les sis proves disputades a Misano (Itàlia), Donington  (Gran Bretanya), Assen (Països Baixos), Most (República de Txèquia), Magny Cours (França), Barcelona (Catalunya). Ha compartit podi amb el seu company d’equip Julian Giral amb 176, i Fenton Harrison Seabright amb 169. En quarta i quinta posició respectivament s’han classificat l’eslovac Màxim Repak, 140 i Juan Antonio Conesa, 138.