Amposta renovarà l'enllumenat del Pont Penjant

El ple extraordinari d'esta setmana va aprovar la modificació dels pressupostos per dur a terme diferents accions urgents

Aguaita.cat
10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:02h
El Pont Penjant d'Amposta il·luminat, en una imatge d'arxiu.
El Pont Penjant d'Amposta il·luminat, en una imatge d'arxiu. | Sílvia Berbís
L'Ajuntament d'Amposta va celebrar, esta setmana, un ple extraordinari per aprovar la modificació dels pressupostos inicials. Concretament, una part d'esta modificació correspon a la incorporació d'una partida de 48.000 euros renovar l'enllumenat del Pont Penjant, una acció molt demanada pel veïnat de la ciutat. "És públic que la situació del pont no respon a les característiques que hauria de tenir pel que representa tant per a la ciutat com per a l'exterior, i amb tota la tasca que s'ha fet de recuperació de la façana fluvial és una llastima no el pont no estigui en les condicions que ha d'estar", reblava l'alcalde, Adam Tomàs, durant el ple, afegint que "per aquest motiu hem arribat a un acord Foment, ja que ells tenen la titularitat del pont i els correspon el manteniment, per renovar l'enllumenat".

Entre les modificacions del pressupost també destaca una partida per arranjar habitatges destinats al lloguer social, de partida de 7.212 euros; una subvenció extraordinària a la Lira Ampostina, de 30.000 euros, per cobrir necessitats derivades de la pandèmia; 42.000 euros per equipar, entre altres espais, l'Àrea de Polítiques d'Ocupació, que anirà al pis de dalt del Sindicat; o 3.221 euros per a l'adequació de l'Oficina Jove. Més de 130.000 euros que sorgiran dels romanents d'altres partides com la dels nínxols o del programa de manteniment de l'administració electrònica.

D'altra banda, la urgència del ple corresponia a l'atorgament de condecoracions i felicitacions públiques al personal de la Policia Local abans de la gala que se celebrarà este divendres, 10 de setembre.