L’Ajuntament d'Amposta contractarà 5 joves amb titulació dins el programa Joves en Pràctiques

Es tracta d’un programa del SOC dirigit a joves menors de 30 anys amb formació de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Superior o Universitaris i inscrits a l’Oficina de Treball i amb la Garantia Juvenil

Els joves estaran sis mesos en pràctiques.
Els joves estaran sis mesos en pràctiques. | Arxiu
Aguaita.cat
16 d'agost del 2021
Actualitzat a les 16:13h
Cinc joves de menys de 30 anys, titulats (amb formació de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, de Grau Superior o Graus universitaris) i inscrits com a demandants d’ocupació a l’OficinadeTreball i amb la Garantia Juvenil, podran incorporar-se durant sis mesos a treballar a l’Ajuntamentd’Amposta. El Servei d’Ocupació de Catalunya, de la Generalitat, ha aprovat al consistori ampostí cinc contractes dins el ProgramaJovesenPràctiques. Les cinc ofertes, que ja s’han publicat a la web de l’ajuntament, son per incorporar-se en una categoria de tècnic de suport a les àrees de Secretaria, Oficina de Gestió Tributària, Oficina d’Atenció a la Ciutadania, Cultura, Festes i Polítiques Ambientals i Comunicació.

Les ofertes de treball d’estos cinc perfils s’han publicat a amposta.cat. El període d’inscripció s’acaba l’1 de setembre i els joves s’han d’incorporar abans d’acabar el setembre. Joves en Pràctiques és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) dirigit a titulats de menys de trenta anys inscrits a l’oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació i al Registre d’Informació de la Garantia Juvenil. Ofereix contractes en pràctiques d’una durada de sis mesos. Compta amb el finançament del SOC i del FonsSocialEuropeu.

Els perfils son de tècnics/es de suport a:

Oficina d’Atenció a la Ciutadania
Secretaria
Oficina de Gestió Tributària
Cultura, Festes i Medi Ambient
Comunicació