En marxa, les obres d'arranjament als camins del Parc de Nivera i la Simpàtica de Tortosa

A més del camí de Nivera, els treballs se centren al camí d'Orleans, que permet l'accés a equipaments i on, a més, s'està instal·lant nou enllumenat LED

Aguaita.cat
04 d'agost del 2021
Actualitzat a les 17:18h
Obres al Camí Nivera, a la Zona de La Simpàtica de Tortosa
Obres al Camí Nivera, a la Zona de La Simpàtica de Tortosa | Cedida
Este dimecres han començat els treballs d'asfaltament del camídeNivera i del camíd'Orleans, a Tortosa. Es tracta de dos vials molt transitats de la zonadelaSimpàtica en els quals ara es renovarà el ferm. L'actuació ha començat per la part interior del camí de Nivera i s'estendrà fins a l'urbanització del Parc Nivera. Posteriorment també s'actuarà al camí d'Orleans, des de la rotonda del Parc Nivera fins a l'accés a l'antic Betània. Es tracta d'un vial que permet l'accés a diversos equipaments, com ara el col·legiSagradaFamília o com a via per arribar a l'hospitalVergedelaCinta. En este tram de camí també s'està duent a terme la instal·lació d'enllumenat de tecnologia LED, que ajudarà a reforçar la seguretat del tram, tant per a les persones que hi circulen en algun vehicle com les que hi passegen o hi fan esport.

L'alcaldessa de Tortosa, MeritxellRoigé, ha assenyalat que l'actuació permetrà disposar d'una millor connexió en un vial que és molt utilitzat per conductors que accedeixen a l'hospital o bé com a drecera per als que circulen en sentit de baixada, especialment després que l'Ajuntament habilités un tram del carrer Despuig com a doble sentit per facilitar el trànsit cap a la zona de la raval de la Llet.

Paral·lelament, els treballs d'asfaltament també se centraran a la Ronda Reus, un altre dels carrers que són utilitzats per accedir fins a l'hospital Verge de la Cinta. Les tasques d'asfaltament tenen un cost de 134.000 euros mentre que les de la instal·lació d'enllumenat ascendeixen a 58.000 euros.

L'actuació a l'entorn de la Simpàtica ha inclòs dos actuacions complementàries: una, per a la renovació de l'enllumenat ornamental de la rotonda que permet l'accés a l'hospital, i una altra, per a la instal·lació d'enllumenat a l'esplanada de l'antic Betània. En este àmbit també s'ha instal·lat una nova illa de contenidors.