Opinió
08/05/2019
Anton Monner
«Tants despropòsits continuats demostren que a Espanya la justícia és un desori. Si els màxims responsables actuen condicionats pels polítics i pels bancs, entre altres, la bona tasca dels milers de jutges queda totalment deslluïda»
06/05/2019
Àlex de la Guia
«Les Terres de l'Ebre generem el 5% dels residus industrials de Catalunya i tenim dos abocadors industrials (a Tivissa i Mas de Barberans) mentre que el Camp de Tarragona genera el doble de residus i té la meitat d'abocadors: Això és equilibri territorial?»
29/04/2019
Eva Campomar
«Sembla contradictori que moltes campanyes vagin dirigides a demanar a les futures generacions que siguin ells i elles els que preserven i cuiden de la natura, quan en el seu dia a dia no la veuen, ni l´oloren, ni la toquen, ni la senten»
26/04/2019
Pep Simó
«Molta gent que va viure el socialisme que encarnava el PSC dels anys 80 i 90 (...) hem viscut de forma natural el pas cap a l'independentisme»
26/04/2019
Jordi Morales
«Mentrestant i fins al 28A, la prioritat- catalana i espanyola- ha de ser aturar el feixisme. Si no ho aconseguim, tant les classes populars com els col·lectius minoritaris (no només nacionals, sinó també sexuals, ètnics, religiosos...) tindrem un greu problema»
26/04/2019
Àngel Piñol
«Hem de ser nosaltres els que agafem la iniciativa i forcem als altres a prendre les decisions correctes per al nostre futur. »
25/04/2019
Ferran Rodríguez Masià
«Seguim orfes d’una estratègia comuna que ens permeti avançar i aprofitar el cop d’efecte que vam obtenir arran de l’1 d’octubre.»
25/04/2019
Anton Monner
«Puigdemont és el seu principal enemic i a Coripe han “afusellat” el seu ninot amb munició real, usant armes de foc al carrer, davant la guàrdia civil i de l'alcalde socialista d'aquesta població. Quina reacció tindrà la fiscalia veient aquesta salvatjada tan carregada d'odi?»
12/04/2019
Assumpta Arasa
«La classe estava encapçalada per un retrat de Francisco Franco i una creu. Sota hi havia la pissarra. Al davant més de 30 alumnes la mitat dels quals no entenia aquell mestre que parlava llengua estranya i feia poc havia arribat de Guadalajara»
11/04/2019
Eladi Galbe
«Ens cal fortalesa per deixar clar a Madrid que no renunciarem al nostre futur, que no renunciarem a les nostres conviccions i que persistirem en el nostre clam, en la lluita per la nostra causa»
Pàgina 3 de 28