Opinió
03/07/2019
Àlex de la Guia
«Ja portem molts dies plorant per la nostra terra, els nostres camps i les nostres granges. Ara toca treballar per tornar a somriure, toca ser solidari amb qui ho ha perdut tot, com ho hem sigut amb els bombers i les persones desallotjades per les flames»
02/07/2019
Eva Campomar
«Volem compartir una acció de reivindicació per donar visibilitat a la necessitat de què aquelles persones que tinguin un arbre a prop, el pugin, l'olorin, el toquen, l'abracen i que les seues imatges viatgen per tot arreu»
26/06/2019
Oriol Fuster Cabrera
«Son de un vuelo que tenía que coger para presentar Una gestión diferente del dolor en el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Tenía que estrenarla mañana, pero se anularon todos los actos del Museu por imperativo institucional. Por tu visita, vaya»
20/06/2019
Pura Serena Barrobés
«Un procés de dol quan patim qualsevol tipus de pèrdua al llarg de la vida: per exemple, les renúncies als somnis irrealitzables, la pèrdua de la joventut, la pèrdua de la salut, la mort d’un animal de companyia, el trencament d’una relació...»
17/06/2019
Eladi Galbe
«Ens cal treballar junts en clau territorial per posar en valor allò que som i allò que volem ser.»
17/06/2019
Anton Monner
«La sentència ja la tenien escrita des de fa mesos. La seva consciència d’espanyols i de la unitat d’Espanya ara els traeix. Saben que no poden condemnar i la majoria dels espanyols els la demanen»
17/06/2019
Assumpta Arasa
«Alguna vegada se m’ha acusat de ser poc femenina, moltes vegades de fet. Aquests comentaris sempre han anat en la direcció de posar-me a lloc, sigui quin sigui aquest lloc. Per tant, potser sí que els vestits fan les persones»
05/06/2019
Laia Arnau
«Mentre per una banda posem paraules al silenci, per l'altra, els homes segueixen utilitzant el silenci com el seu nexe d'unió de masculinitat. Com una mena d'enllaç que actua entre ells com a corrent de poder i ens exclou a les dones.»
05/06/2019
Anton Monner
«El camí és el diàleg, és començar de zero d’una i altra part i posar les urnes per conèixer la realitat que ells neguen i no volen conèixer. Difamant, menystenint i reprimint no res aconseguiran»
03/06/2019
Àlex de la Guia
«Al mateix temps que les empreses elèctriques i la CHE guanyen diners a costa del nostre entorn i el nostre benestar veiem com la Generalitat de Catalunya s'ha de gastar milions d'euros anualment per fumigar les zones de Catalunya que estan plagades de mosca negra»
Pàgina 3 de 30