Ells lladres s’han endut este cap de setmana una escopeta del bar de l’Orfeó d’Ulldecona, segons han informat els Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació sobre els fets. Els fets van succeïr la matinada de dilluns 25 de març, quan els autors d’este robatori van accedir al local de l’Orfeó i es van endur begudes, menjar, alguns aparells electrònics i també l’arma, que estava amagada a la cuina del restaurant.
L’edifici de l’Orfeó està situat en ple nucli urbà, amb accés des del carrer Major i també té un accés lateral pel carrer Orfeó. Es tracta d’un dels locals més emblemàtics del poble, on s’hi duen a terme les representacions de la Passió, entre altres esdeveniments teatrals i culturals.
No és este l’únic robatori que s’ha produït al municipi en els últims dies. La setmana passada, també la matinada de dilluns, uns desconeguts van assaltar l’oficina de Turisme i s’hi van endur dos ordinadors i oli d’oliva.
Roben una escopeta del bar de l’Orfeó d’Ulldecona
Els fets van tindre lloc la matinada de dilluns

ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 26 de març de 2019 a les 19:23
Actualitzat el 26 de març de 2019 a les 19:32
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca