Avui dimecres ha mort a 87 anys un dels membres fundadors del Club de Bàsquet Amposta, el senyor Pedro Torres Ferré (1934-2021). El club ampostí ha comunicat la pèrdua a través de les seues xarxes socials, fent palès el seu dolor i expressant el condol als seus familiars.
Pedro Torres Ferré va ser un dels membres fundadors del Club de Bàsquet Amposta, després de conèixer l'esport a Barcelona, quan estudiava als Salesians amb tretze anys. En aquell moment es va decidir portar-lo a Amposta, i des de llavors, ha estat activament vinculat al club on va ser-ne president durant una llarga etapa. El pròxim 21 d'agost es disputarà el 2n torneig 3×3 Pedro Torres, que "serà més emotiu que mai per motius obvis", lamenta el club.
Mor Pedro Torres Ferré, un dels fundadors del Club de Bàsquet Amposta, als 87 anys
El club ampostí ha comunicat la pèrdua fent palès el seu dolor i expressant el condol als seus familiars

- El senyor Pedro Torres Ferré en una imatge del Club de Bàsquet Amposta -
- Club de Bàsquet Amposta
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 11 d’agost de 2021 a les 18:26
Actualitzat el 11 d’agost de 2021 a les 18:38
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca