Consternació a Batea. Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors, juntament amb els seus germans, del celler familiar Casa Mariol, ha mort als 36 anys este dilluns com a conseqüència del coronavirus.
Periodista, sommelier i empresari, Vaquer va ser un dels responsables del ressorgiment del vermut a Catalunya.
Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant 5 anys va treballar dissenyant continguts per a productores de televisió com Mediapro, El Terrat i Endemol. El 2007, va abandonar el món de la televisió per refundar junt els seus dos germans el celler familiar, Casa Mariol.
Mor als 36 anys a causa del coronavirus Miquel Àngel Vaqué, impulsor del celler Casa Mariol de Batea
També va ser un dels renovadors del vermut a Catalunya

ARA A PORTADA
Publicat el 01 d’abril de 2020 a les 13:33
Actualitzat el 01 d’abril de 2020 a les 17:50
Et pot interessar
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca
-
Societat El FabLab Terres de l’Ebre millora l’autonomia d’una jove amb mobilitat reduïda amb impressió 3D
-
Societat L’Arrossera obre les portes com a nou espai de talent, creació i identitat a Deltebre
-
Societat José Luis Arín confia en un pontificat de Lleó XIV continuista però amb una empremta pròpia
-
Societat Romà Casanova: «L'Església és una de les institucions que més i millor ha gestionat la pederàstia»