La jugadora formada al futbol base de la Unió Esportiva Aldeana, Noa Benito, acaba de fitxar per l'infantil femení del Futbol Club Barcelona. La Noa va realitzar la primera prova amb el club blaugrana el passat 24 de gener d’este mateix any i, un torneig amistós amb el Barça on els tècnics del club ja la van poder veure en acció i van veure la qualitat de la futbolista de l'Aldea.
Noa passarà a jugar amb l’infantil femení de 1r any.
Noa Benito ha realitzat proves amb el FC Barcelona de central per la sortida de pilota i la potència; també l'han provat com a Pivot per la visió de joc i la bona sortida en conducció. Ambidextra i amb una bona tècnica la Noa ja forma part del barça i ja és una esportista d’elit, que continua passejant-se per les instal·lacions blaugranes amb el xandall de la UE Aldeana, el club amb el qual s’ha format i que l’ha vist créixer com a jugadora.
L’Aldeana Noa Benito fitxa pel Futbol Club Barcelona
Ambidextra i amb una bona tècnica, la Noa ja forma part de l'infantil femení del Barça
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 06 de juliol de 2022 a les 17:41
Actualitzat el 07 de juliol de 2022 a les 01:40
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca