La CHE inclou Flix en un estudi sobre la fauna als embassaments de la conca del riu Ebre
Es farà el seguiment i control dels peixos a les presa de Flix

- Embassament de Flix -
- Arxiu
ARA A PORTADA
-
El pla conjunt entre Estat, Generalitat i Taula de Consens per salvar el Delta de l'Ebre ha d'estar llest al setembre Redacció
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 08 d’octubre de 2021 a les 18:58
Actualitzat el 08 d’octubre de 2021 a les 19:08
La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) ha inclòs cinc pantans catalans en un estudi sobre la fauna als embassaments de la conca del riu Ebre. Quatre de les preses es troben a la demarcació tarragonina -Margalef, Siurana, Flix i Guiamets- mentre que la cinquena, Utxesa, és a Lleida. Aquesta fase de l'estudi es complementarà amb les dades de seguiment i control dels peixos en dos pantans més, Gallipuén i la Estanca, ubicats a l'Aragó. El projecte engloba un total de 35 embassaments de l'estat espanyol i servirà per conèixer la composició, abundància i edats de la fauna ictiològica en aquests espais. La CHE ha destinat un pressupost de 602.238,18 euros per redactar aquest estudi durant el període 2020-2024.
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca