La Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (Fecotur) ha posat en marxa les segones Jornades Gastronòmiques de l’arròs i el marisc, que han començat este cap de setmana i continuaran fins al 29 de juny. Enguany són vuit els restaurants del municipi els que oferixen una variada proposta de menús, a 25 euros, en els que el marisc i l’arròs en són ingredients protagonistes.
Arròs amb verduretes i marisc encrostat de formatge, variat de marisc, calamars en la seua tinta, tellerina en salsa, anguila fumada o arròs mariner del fangar són alguns dels plats que proposen els diferents restaurants que s’han adherit a les jornades.
A més, el clients poden entrar en un sorteig de dos àpats per a dos persones.

ARA A PORTADA
-
-
Cirera i Tafalla, de concursants televisius a nous guardes del refugi de la UEC a Caro Sílvia Berbís
-
Ecologistes en Acció denuncia que la nuclear d'Ascó causa «contaminació tèrmica» al riu Ebre Redacció
-
La Mostra de Jazz de Tortosa convoca referents mundials per homenatjar l'artista Leonardo Escoda Redacció
-
Publicat el 08 de juny de 2014 a les 11:18
Et pot interessar
-
Societat «Sense formació, el fracàs a la ramaderia està gairebé assegurat»
-
Societat La instal·lació del pont de la Via Verda a Amposta tallarà l'AP-7 i la C-12
-
Societat Mescla 2025: més espai, més activitats i una oferta culinària de primer nivell
-
Societat Acció a Tortosa en memòria de les persones trans i de Sara Millerey
-
Societat Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre
-
Societat Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV