La Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (Fecotur) ha posat en marxa les segones Jornades Gastronòmiques de l’arròs i el marisc, que han començat este cap de setmana i continuaran fins al 29 de juny. Enguany són vuit els restaurants del municipi els que oferixen una variada proposta de menús, a 25 euros, en els que el marisc i l’arròs en són ingredients protagonistes.
Arròs amb verduretes i marisc encrostat de formatge, variat de marisc, calamars en la seua tinta, tellerina en salsa, anguila fumada o arròs mariner del fangar són alguns dels plats que proposen els diferents restaurants que s’han adherit a les jornades.
A més, el clients poden entrar en un sorteig de dos àpats per a dos persones.

ARA A PORTADA
Publicat el 08 de juny de 2014 a les 11:18
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial a Tortosa per encetar la Festa del Renaixement
-
Societat Descobreixen a Tivenys una torre romana de vigilància de les guerres sertorianes
-
Societat Enguany crien 1.510 parelles de flamenc al delta de l’Ebre, però només sobreviuen 312 polls
-
Societat Comissen 1.600 plantes de marihuana en una nau que punxava la llum a la Sénia
-
Societat Xerta demana explicacions pel «descontrol» del foc la primera nit
-
Societat La Diputació aprovarà l'1 d'agost el projecte definitiu de la carretera entre la Ràpita i Poble Nou