El Grup d'Acció Local GALP Mar de l'Ebre promociona el peix i marisc fresc de llotja del territori perquè els més jovent el consumisquen, en detriment de productes d'altres zones del món o amb menys qualitat. La campanya "Del mar, al plat!" incorpora receptes innovadores a partir de tres espècies del litoral ebrenc: el pop, la moixarra i el rap. Les cuinen els xefs Albert Guzman, Sergi Piñol (Les Dunes) i Miquel Tomàs (La Taverna del Port), referents de la restauració de la Ràpita, Deltebre i l'Ametlla de Mar. També s'han creat uns vídeos on els cuiners expliquen com es netegen els peixos i quins són els secrets per degustar-los. L'acció també busca fidelitzar els restauradors de les Terres de l'Ebre perquè compren peix i marisc de llotja.
El gerent del GALP Mar de l'Ebre, Joan Alginet, ha assenyalat que "la doble missió" de la campanya és promoure el consum de peix i marisc de les confraries ebrenques i conscienciar la ciutadania de la importància del peix fresc en la salut.
Els vídeos de "Del mar, al plat!" es difondran a les xarxes socials del GALP i als mitjans de comunicació del territori. "Accions que difonguen el valor del producte de la mar de l'Ebre, ajuden al sector pesquer i també altres com el turisme i la restauració", ha dit Alginet.
El GALP Mar de l'Ebre promociona el peix i marisc fresc de la llotja entre els més joves
Cuiners del territori ensenyen a netejar els peixos i a fer-ne receptes innovadores
Ara a portada
Publicat el 09 de desembre de 2020 a les 17:05
Et pot interessar
-
Societat La CUP aposta per recuperar la gestió pública de l’aigua a Tortosa
-
Societat Kronospan invertirà 30 milions d'euros per instal·lar el primer parc eòlic del polígon industrial Catalunya Sud
-
Societat Les reivindicacions de l'1 de maig a Tortosa: jornada de 37,5 hores i hospital universitari
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 1 al 4 de maig