L’Ajuntament d’Alcanar ha reclamat a la Defensora del Poble que s’obri una investigació per aclarir perquè el projecte Castor d’emmagatzematge subterrani de gas natural no té els informes ambientals previs per a resoldre la declaració d’impacte ambiental.
Així ho ha confirmat la Direcció General de Qualitat i Evaluació Ambiental i Medi Natural del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient en una carta que ha dirigit a l’Ajuntament d’Alcanar com a resposta de la sol·licitud que este últim havia fet dels informes jurídics que s’haurien hagut d'emetre en relació a la declaració d’impacte ambiental del projecte Castor.
L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, ha explicat que “resulta incomprensible la inexistència d’informes previs dels serveis jurídics en una activitat potencialment contaminant com és el Castor, i vist l’impacte ambiental associat al projecte”.
El Castor no disposava d'informes previs per fer la declaració d'impacte ambiental
Així ho ha confirmat el Ministeri d’Agricultura a l'Ajuntament d'Alcanar |

ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 04 de febrer de 2015 a les 15:17
Actualitzat el 04 de febrer de 2015 a les 15:22
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca