Detenen l'exentrenador de futbol femení del Perelló per agredir sexualment una jugadora amb discapacitat intel·lectual

Els fets es van produir al novembre i la víctima l'ha denunciat un cop se l'ha acomiadat del club

Camp de futbol de la Vinyeta, al Perelló
Camp de futbol de la Vinyeta, al Perelló | Arxiu
Aguaita.cat
16 de març del 2023
Actualitzat a les 15:05h
Els Mossosd'Esquadra han detingut un home de 42 anys com a presumpteautor de l'agressiósexual i l'assetjament d'una noia al Perelló (Baix Ebre). L'arrestat era entrenador de l'equip de futbol femení quan la víctima va fitxar com a jugadora. Segons ha denunciat la noia, d'uns vint anys, l'home l'assetjava per quedar i la pressionava per veure's a casa d'ell. Finalment, ella hi va accedir. Allí, l'arrestat va insistir perquè consumís estupefaents, la va retenir i la va agredir sexualment. La víctima pateix una discapacitat intel·lectual i no ha denunciat els fets fins que l'home ha estat acomiadat del club de futbol del Perelló "per altres successos". L'arrestat passarà disposició del jutjatdeguàrdiadeTortosa en les pròximes hores.

La suposada agressió s'hauria produït el mes de novembre passat a casa del detingut i la detenció de l'exentrenador del Perelló per part dels Mossos es va produir aquest dimecres. Com ha pogut saber l'ACN, la noia no ho va denunciar de seguida per por que no la creguessin, però arran de l'acomiadament de l'entrenador per part del club de futbol, la víctima es va decidir a denunciar-lo. La jugadora havia fitxat per a l'equip femení del CE Perelló l'any passat.
 
El detingut està acusat com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, assetjament, contra la salut pública i detenció il·legal.