Comença el judici contra l'extresorer de la confraria de Sant Pere de la Ràpita acusat de malversació
L'expresident i l'administrativa de l'entitat reconeixen pagaments en negre a treballadors
ARA A PORTADA
-
El pla conjunt entre Estat, Generalitat i Taula de Consens per salvar el Delta de l'Ebre ha d'estar llest al setembre Redacció
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 18 d’octubre de 2022 a les 16:04
Actualitzat el 18 d’octubre de 2022 a les 16:11
L'Audiència de Tarragona jutja des d'este dimarts l'extresorer de la confraria de pescadors de Sant Pere de la Ràpita, acusat d'un delicte de malversació de cabals públics per, presumptament, haver-se embutxacat 13.200 euros de l'entitat. La fiscalia li demana tres anys de presó, mentre que l'acusació particular que representa l'entitat en sol·licita quatre anys i tres mesos. La defensa en reclama l'absolució, ja que sosté que els diners que va treure del banc van ser per pagar material per la confraria i que ho feia seguint ordres de l'expresident. L'estratègia de la defensa passa per demostrar que l'ens tenia un descontrol econòmic. De fet, l'antic president i l'administrativa han reconegut pagaments en negre a treballadors.
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca