Bot s’endinsa en el rodatge del curt promocional del Festival de Cinema de la Terra Alta

Fins a dos-cents veïns actuen com a figurants en l’espot del director del festival, Ivan Massagué

Un moment del rodatge del curt promocional del festival In-FCTA
Un moment del rodatge del curt promocional del festival In-FCTA | Cedida
Redacció
26 de març del 2019
Actualitzat el 27 de març a les 9:19h
La tercera edició del Festival de Cinema de la Terra Alta In-FCTA comença a calentar motors per a un esdeveniment en creixement. Fins a dos-cents veïns de Bot, l’epicentre del certamen, i també d'arreu de la comarca, s’han endinsat esta setmana en el rodatge del curt que promocionarà el festival, que enguany tindrà lloc del 4 al 10 d’agost. Per fer-ho, han retrocedit en el temps per situar la vestimenta i l’ambientació a la meitat del segle passat. Segons ha explicat el director, l’actor Ivan Massagué, “el curt narrarà la història d’un antic cinema ambulant, que circula en carro pels pobles on va projectant pel·lícules”. La història se sitúa entre l’any 1939 i el 1976.

Perfectament caracteritzats, dos actors principals i les desenes de figurants segueixen estos dies les ordres del director per enllestir el curt que servirà per fer la promoció del festival, enguany a través d’este audiovisual.

El festival IN-FCTA va néixer l’any 2017 i l’acollida ja va ser espectacular, un èxit que va créixer l’any passat i que enguany preveu continuar la línea de creixement. El certamen busca “promoure a la Terra Alta la descoberta, la projecció i la divulgació de llargmetratges de diversa temàtica i gèneres i curtmetratges de producció propia, a través del concurs de curtmetratges que s’organitza en el marc del Festival”, segons l’organització. Ja s’han fet públiques les bases del tercer concurs de curtmetratges, al qual poden optar obres de tots els gèneres de ficció, incloent-hi animació, de durada no superior als 10 minuts. El termini de lliurament del curtmetratge finalitza el dia 1 de juliol.

Podeu consultar aquí les bases.
 

Alguns dels figurants que col·laboren en l'audiovisual. Foto: Cedida