L'exregidora del PSC Anna Tomàs s'incorpora a la llista d'Esquerra a Amposta

Tomàs va ser la portaveu del PSC a Amposta fins febrer que va renunciar al càrrec per "desavinences polítiques amb el PSC en clau municipal"

Anna Tomàs ha estat fins ara portaveu municipal del PSC a l'Ajuntament d'Amposta
Anna Tomàs ha estat fins ara portaveu municipal del PSC a l'Ajuntament d'Amposta | Cedida
Aguaita
22 de març del 2023
Actualitzat a les 14:43h


Segons ha anunciat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, a través de les xarxes socials d'Esquerra Amposta l'exregidora del PSC a l'Ajuntament Anna Tomàs formarà part de la llista d'ERC a les municipals de maig.

La que va ser portaveu del PSC a Amposta, va presentar este mes de febrer la baixa voluntària del partit per desavinences de pensament polític i d'estratègia de fer política municipal" amb els alts càrrecs de l'execució del partit a les Terres de l'Ebre.

Fins ara Tomàs ha continuat com a regidora no adscrita a l'Ajuntament d'Amposta I després de treballar amb l'equip de govern ara ha decidit incorporar-se a Esquerra d'Amposta.

Nascuda a Amposta, Anna Tomàs pertany a una família pagesa i comerciant. Molt arrelada amb el negoci dels seus pares, va cursar el mòdul d'Administració i Comerç per després emprendre la carrera de Ciències Polítiques. Actualment, està vinculada a la Federació Catalana d'Esgrima, un esport que va descobrir gràcies als seus dos fills.