1 de 10

La Policia Local d’Ulldecona va tancar el mes d’agost amb 15 denúncies, 70 informes i 22 atestats

En el balanç del mes hi consta també una detenció per violència de gènere

Foto d'arxiu de la Policia Local d’Ulldecona | Ajuntament d'Ulldecona
per Aguaita.cat, Ulldecona | 22 de setembre de 2022 a les 16:22 |
La Policia Local d’Ulldecona va tancar el passat mes d’agost amb la instrucció de 15 denúncies, 70 informes i 22 atestats. En el balanç del mes hi consta també una detenció per violència de gènere i durant este temps s’ha procedit en diverses actuacions a la identificació de 60 persones. En total, s’han fet 317 intervencions, 24 gestions d’atenció ciutadana, 83 actuacions relacionades amb trànsit, 46 de seguretat ciutadana, 72 assistències i/o accions per molèsties i 54 controls de pas.
 

A més, com a serveis extraordinaris, amb col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra, es va intervenir en dos baralles durant les festes majors, que van acabar en 4 persones detingudes i 5 persones ferides. En el mateix període es van tramitar 8 denúncies per possessió de drogues i/o armes, 4 per falta de respecte, 5 alcoholèmies administratives i una penal.
 

Durant el proper mes d’octubre la Policia Local ampliarà en dos persones la seua plantilla un cop fetes les diferents proves de selecció en un concurs d’oposició lliure al que s’han presentat una cinquantena de persones. Les proves teòriques i pràctiques es portaran a terme durant els primers dies del mes i el mateix procediment servirà per a crear una borsa de treball per cobrir possibles vacants a la plantilla policial.

 

Participació