El Parc Fluvial del Delta serà escenari d’una nova edició del Rock N’Riu i dels Happy Food Trucks

Del 16 al 18 de setembre, el Parc Fluvial del Delta, a Deltebre serà seu d’un ampli ventall d’activitats en el marc d’una nova edició dels Happy Food Trucks

Aguaita.cat
14 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:52h
1200_1663170726BanerRNR
1200_1663170726BanerRNR | Ajuntament de Deltebre
Del 16 al 18 de setembre, el ParcFluvialdelDelta, a Deltebre serà seu d’un ampli ventall d’activitats en el marc d’una nova edició dels HappyFoodTrucks. Entre aquestes activitats cal destacar el festivaldemúsicalocalRockN'Riu, el qual tindrà lloc les nits del divendres i del dissabte. A banda del festival, el Parc Fluvial del Delta acollirà la presentació de la gira i de l’exposició del ReiLleó que organitzal’entitatFeelDance, com també diferents xerrades, presentació de productes i noves col·leccions de moda, i exposició de cotxes tuning, entre d’altres.

La regidora d’Acció Comercial i Personal, IngridSantiago, ha detallat que “amb aquest programa d’activitats volem confluir, en un mateix escenari i durant tot el cap de setmana, la promoció de la cultura i de la música local amb la dinamització econòmica”. Santiago ha explicat que “el Parc Fluvial del Delta, ubicat al costat del riu Ebre i amb la barcassa com a escenari, és un espai privilegiat per acollir aquest esdeveniment”.

ProgramaciódelRockNRiu 

El Rock N’ Riu s’iniciarà el divendres a les 22.30 h amb el concert de MX-30. Tot seguit serà el torn de Crator, a les 23 h, i a les 24 h serà novament el torn de MX-30 que finalitzaran la jornada. El dissabte, els concerts s’iniciaran a les 23 h amb l’actuació de Juno i es clourà a les 24 h amb LaMangrana. Després del concert del dissabte, hi haurà sessió de música amb els DJAdam i DJPelló. En este sentit, la regidora de Foment Cultural, Anna Giménez, ha explicat que “des del Govern municipal continuem treballant per enfortir la promoció dels nostres artistes i donar veu a tots els autors i autores locals”.