El Parc Fluvial del Delta serà escenari d’una nova edició del Rock N’Riu i dels Happy Food Trucks

Del 16 al 18 de setembre, el Parc Fluvial del Delta, a Deltebre serà seu d’un ampli ventall d’activitats en el marc d’una nova edició dels Happy Food Trucks

Ajuntament de Deltebre
per Aguaita.cat, Deltebre | 14 de setembre de 2022 a les 17:44 |
Del 16 al 18 de setembre, el Parc Fluvial del Delta, a Deltebre serà seu d’un ampli ventall d’activitats en el marc d’una nova edició dels Happy Food Trucks. Entre aquestes activitats cal destacar el festival de música local Rock N'Riu, el qual tindrà lloc les nits del divendres i del dissabte. A banda del festival, el Parc Fluvial del Delta acollirà la presentació de la gira i de l’exposició del Rei Lleó que organitza l’entitat Feel Dance, com també diferents xerrades, presentació de productes i noves col·leccions de moda, i exposició de cotxes tuning, entre d’altres.

La regidora d’Acció Comercial i Personal, Ingrid Santiago, ha detallat que “amb aquest programa d’activitats volem confluir, en un mateix escenari i durant tot el cap de setmana, la promoció de la cultura i de la música local amb la dinamització econòmica”. Santiago ha explicat que “el Parc Fluvial del Delta, ubicat al costat del riu Ebre i amb la barcassa com a escenari, és un espai privilegiat per acollir aquest esdeveniment”.


Programació del Rock NRiu 

El Rock N’ Riu s’iniciarà el divendres a les 22.30 h amb el concert de MX-30. Tot seguit serà el torn de Crator, a les 23 h, i a les 24 h serà novament el torn de MX-30 que finalitzaran la jornada. El dissabte, els concerts s’iniciaran a les 23 h amb l’actuació de Juno i es clourà a les 24 h amb La Mangrana. Després del concert del dissabte, hi haurà sessió de música amb els DJ Adam i DJ Pelló. En este sentit, la regidora de Foment Cultural, Anna Giménez, ha explicat que “des del Govern municipal continuem treballant per enfortir la promoció dels nostres artistes i donar veu a tots els autors i autores locals”.  

 

Participació