1 de 10

Eufònic supera els 5.000 assistents en l’11a edició

El festival ha programat més de 60 propostes musicals i artístiques entre el 25 i el 28 d’agost

Actuació de Rocío Sáiz, acompanyada de l'actriu Itziar Castro, al festival Eufònic | Jordi Marsal
per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre | 30 d'agost de 2022 a les 15:12 |
L’11a edició d'Eufònic, el festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives que s’ha celebrat del 25 al 28 d'agost a sis poblacions de Terres de l’Ebre, ha congregat a més de 5.000 assistents, una xifra que suposa la recuperació de públic respecte edicions anteriors a la pandèmia, han destacat els organitzadors. De les més de 60 propostes musicals i artístiques programades pel festival gairebé totes han omplert els espais. Segons Vicent Fibla, director del festival, l'edició d'enguany ha sigut de les més participatives pel que fa al públic: "Hem notat que el públic tenia ganes de sortir, de relacionar-se, de ballar i de tornar a la normalitat que ens havia estat arrabassada els dos darrers anys", ha assegurat.

Fibla ha manifestat que a Eufònic ha quedat palès que “caben tota mena de propostes, des de les més experimentals fins a les més lúdiques i hedonistes, i els usuaris i usuàries hi han respost de manera excepcional".


Les dos exposicions comissariades per Arnau Horta, la de l’artista japonesa-coreana Ryoko Akama sobre l’escalfor i l’energia al Centre d'Art Lo Pati d'Amposta; i la de l’argentí Diego Paonessa al Museu de Tortosa, es poden visitar fins l’11 de setembre.
 

Magí Serra, durant la representació de la seva acció als ullals de Baltasar en el marc del festival Eufònic Foto: Jordi Marsal

 

Participació