1 de 10
SERVEIS

Suport de la Diputació de Tarragona als municipis en el control de la salubritat de les piscines

S'avaluen la salubritat i les bones condicions higièniques i sanitàries dels equipaments

Una tècnica avalua diversos paràmetres de salubritat i higiene d'una piscina | Cedida
per Redacció, Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona | 4 d'agost de 2022 a les 19:30 |
La Diputació de Tarragona dona suport aquest estiu a 113 municipis de la demarcació en la gestió i el control de la salubritat i les bones condicions higièniques i sanitàries de les seves piscines públiques.

Es tracta d'una assistència realitzada per professionals tècnics d'aquest àmbit que poden sol·licitar els ens locals de menys de 10.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès amb l'objectiu de garantir un bany segur a les seves piscines públiques.


Aquest servei inclou el suport tècnic, la diagnosi de les instal·lacions, l'elaboració i la implementació de Plans d'Autocontrol, la realització d'una analítica fisicoquímica i microbiològica de tots els vasos (piscines) durant l'estiu, la revisió i actualització del programa per als municipis que ja hi han participat anteriorment i el seguiment de la implantació, a més de formacions per al personal de l'ajuntament que s'encarrega habitualment de fer el manteniment dels equipaments.

La diagnosi de la gestió i el control de la salubritat de les piscines d'ús públic és una de les assistències tècniques que la Diputació posa a disposició dels ens locals en matèria de salut pública. A més d'aquest servei, la Diputació també ofereix als ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades ajuts per a la contractació de socorristes a través de les subvencions de Salut Pública per generar entorns més resilients, segurs i saludables, entre d'altres. 

 

Participació