Piquen unes escales a Roquetes i deixen una nota reclamant a l’ajuntament construir una rampa

La Policia Local investiga els fets, ocorreguts a la Plaça Pare Cirera de la Raval de Cristo

"Ayuntamen queremos rampa grasias" és el missatge que ha deixat el delinqüent després de picar les escales
"Ayuntamen queremos rampa grasias" és el missatge que ha deixat el delinqüent després de picar les escales | Ajuntament de Roquetes
Aguaita.cat
04 d'agost del 2022
L'Ajuntament de Roquetes va denunciar ahir dimecres 3 d'agost, a les 11:30 del matí, mitjançant les seues xarxes socials, un greu acte de vandalisme ocorregut a la Plaça Pare Cirera de la Raval de Cristo, on un espontani va picar les escales de la plaça i va deixar una nota reclamant a l’ajuntament la construcció d'una rampa.

"Ayuntament queremos rampa grasias": este és el misteriós missatge que ha escrit el delinqüent amb lletres majúscules en un full, on també ha fet un esbós de què sembla ser la proposta de disseny de la rampa en qüestió, entre dos interrogants. Tot un jeroglífic que la Policia Local està investigant, assumint la dificultat del cas, a causa de la falta d'indicis que delaten els fets.

Per les faltes d'ortografia i la manera en la qual el missatge està escrit, usuaris de Facebook han debatut si el responsable es podia tractar d'un nen petit, d'un "adult analfabet" o un "estranger". Una usuària aporta la teoria del fet que no fos cap de les opcions anteriors, i es tractés d'una persona, o un grup de persones, que ha escrit d'esta manera conscientment amb el propòsit de "despistar".
 
L'alcalde del municipi, Ivan Garcia, explica que no s'havia rebut cap sol·licitud per a la construcció d'una rampa en aquella ubicació en qüestió, i que a més, ja hi ha una rampa just a 10 metres d'estes escales, la qual cosa treu valor a la motivació de la protesta.

Les oficines de l'ajuntament, per la seua banda, informen estar obertes al públic de 9:00 am a 2:00 pm i recorden als ciutadans que romanen a la seua disposició per rebre les propostes i suggerències que vulguen realitzar. 
 

La Policia Local està investigant els fets Foto: Ajuntament de Roquetes