AJUTS I SUBVENCIONS

Alimentació, perruqueria, o fisioteràpia: milloren espais públics en pobles petits de la Diputació

La Diputació promou una línia d'ajuts dotada amb 100.000 euros per tal d'adequar-hi també establiments de venda al detall

La línia d'ajuts s'adreça als ajuntaments de municpis amb menys d'un miler d'habitants | MBO
per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre | 11 de juliol de 2022 a les 11:34 |
Dotar els municipis petits de comerços i serveis bàsics per "millorar la comoditat, la salut i el benestar dels seus habitants i, alhora, frenar el despoblament". Amb este doble objectiu, la Diputació de Tarragona ha posat en marxa una nova línia d'ajuts dotada amb 100.000 euros.

Aquesta iniciativa permetrà als ajuntaments de menys de 1.000 habitants "crear o millorar" locals municipals o locals privats cedits als consistoris per adequar-hi espais de venda al detall que també puguin oferir serveis bàsics com la perruqueria, la podologia, la psicologia o la fisioteràpia, entre altres.


La convocatòria d'aquests ajuts ja està oberta i fins al proper 1 d'agost es podran presentar les sol·licituds. Els ens locals de menys de 1.000 habitants del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès ja poden consultar les bases i presentar les seves sol·licituds a través de la guia de serveis.

Els espais multiserveis són establiments comercials físics, de titularitat pública, on es venen al detall productes alimentaris i d'altres sense tenir una especialització en un únic producte.

 

Participació