Mor un nen ofegat a la piscina d'estiu de Móra d’Ebre

L'Ajuntament de Móra d’Ebre ha decretat dos dies de dol al municipi

Piscina d'estiu de Móra d’Ebre
Piscina d'estiu de Móra d’Ebre | Arxiu
Aguaita.cat
02 de juliol del 2022
Actualitzat a les 2:19h
Segons ha pogut confirmar Aguaita.cat per mitjà del Serveid'EmergènciesMèdiques (SEM) un infant ha perdut la vida a conseqüència d'un ofegamentmortal a la piscinad'estiu de Mórad'Ebre.

L'avís de l'incident ha estat rebut pel SEM a les 17.59 hores i ràpidament dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Tot i la rapidesa en l'arribada i actuació de les tasques reanimació cardiorespiratòria res s'ha pogut fer per salvar la vida del xiquet.

L'AjuntamentdeMórad'Ebre ha emès un comunicatoficial on ha mostrat el suport de tots els seus membres i de la població a la família afectada per la pèrdua i ha decretatdosdiesde dol al municipi. També se suspenen tots els actes del cap de setmana previstos i tancarà la piscina provisionalment tot i que estan complia amb les mesures de seguretat necessaries. L'accident s'ha produït en la part més profunda de la piscina d'estiu de la població.

L'alcalde de Mórad'Ebre, RubénBiarnés ha ofert en nom del consistori i de tot el poble ajuda a la família que es trobava de pas a la població i tot el suport psicològic necessari en aquesta dolorosa vivència.