Un detingut per intentar robar 1.300 quilos de coure d'una ferrovelleria de Gandesa

L'arrestat, juntament amb dos homes més, van ser detectats in fraganti a través de les càmeres de seguretat

Imatge d'arxiu d'una detenció
Imatge d'arxiu d'una detenció | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:32h
Els Mossos han detingut un home com un dels presumptesautors de l'intentderobatori de 1.280quilosdecoure d'una ferrovelleria de Gandesa, situada vora la carretera N-420. Va ser dijous passat, cap un quart de tres de la matinada, quan la vigilant va veure a través de les càmeres de seguretat que tres persones saltaven la tanca, omplien quinze sacs amb coure i els treien fora deixant-los preparats per emportar-se'ls posteriorment. Amb la descripció dels individus i el vehicle, els Mossos van aturar poc després, a Corbera d'Ebre, un cotxe que circulava per l'N-420 en direcció a Móra d'Ebre. L'únic ocupant va donar explicacions incongruents. Al cotxe van trobar vuit sacs buits de la mateixa marca comercial que els de la ferrovelleria.

A banda dels sacs que van treure fora carregats amb el coure, valorat en uns 9.600 euros, els Mossos van trobar també vuit sacs més buits, preparats per acabar d'emplenar, a l'interior de l'establiment. Tots eren d'una mateixa marca comercial concreta.

El detingut, veí d'Oviedo de 21 anys, va declarar als jutjatsdeGandesa com a investigat per un suposat delicte de robatori amb força amb grau de temptativa i va quedar en llibertat amb càrrecs. Els Mossos seguixen buscant els altres dos homes que haurien participat juntament amb ell en els fets.