TURISME SOSTENIBLE

El Parc natural del Delta de l'Ebre promou la mobilitat sostenible i el cicloturisme

La iniciativa Encicla't s'emmarca dins un projecte europeu que impulsa l'economia circular en zones costaneres del Mediterrani

Parc Natural del Delta de l'Ebre | Arxiu
per Aguaita.cat, Delta de l'Ebre | 16 de maig de 2022 a les 13:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El parc natural del Delta de l'Ebre ha posat en marxa un concurs d'idees per promoure la mobilitat sostenible i el cicloturisme. La iniciativa Encicla't Challenge s'emmarca dins el projecte europeu Interreg MED INCIRCLE, que vol adaptar els principis de l’economia circular en les polítiques turístiques d’illes i zones costaneres, marítimes i de baixa densitat de la Mediterrània. Fins al 31 de maig, es podran presentar tots aquells projectes, negocis o productes relacionats amb el cicloturisme dins de dos categories: iniciatives públiques o privades. La proposta guanyadora en la categoria d’iniciativa privada rebrà com a premi una bicicleta. La segona i tercera classificada rebran un premi de 50 i 15 quilos d’arròs de qualitat del delta.

El jurat, format per Xavier Cazorla, d’EleMents-Muntanyes d’idees, Nil Àlvarez d’EURECAT i Paula Ramírez, del Consell Comarcal del Montsià, avaluaran la qualitat, innovació, sostenibilitat i universalitat dels projectes. Els guanyadors es donaran a conèixer el 3 de juny.

 

Participació