Maria Ferré, nova gerenta territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre

Ha estat vinculada a l’ICS des de l’inici de la seva residència com a MIR l’any 1998, i en el seu exercici com a metgessa de família als equips d’atenció primària de Reus, Falset i Flix

Maria Ferré, nova gerent territorial de l'Institut Català de la Salut a les Terres de l'Ebre
Maria Ferré, nova gerent territorial de l'Institut Català de la Salut a les Terres de l'Ebre | ICS Ebre
Aguaita.cat
04 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:59h
LaDireccióGerènciadel’InstitutCatalàdelaSalut ha fet la proposta de nomenament de MariaFerré com a gerentaterritorialdeTerresdel’Ebre, pel seu ampli coneixement del territori i amb l’encàrrec de continuar amb la integració entre l’atenció primària i l’atenció hospitalària, en coordinació amb d’altres proveïdors.

La nova gerenta ha estat vinculadaal’ICS des de l’inici de la seua residència com a MIR l’any 1998, i en el seu exercici com a metgessadefamília als equips d’atenció primària de Reus, Falset i Flix.

Des del març de 2005, foudirectora de l’EAPFlix. El març de 2010 va ser responsable de la formació continuada territorial de l’Àrea de Gestió del Coneixement de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre i el novembre de 2011, directora de ciutat-comarca dels EAP Flix, Móra la Nova-Móra d’Ebre i Terra Alta. Fou nomenada directora del Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre el febrer de 2012 i directora de DAP Terres de l’Ebre, l’abril de 2019, càrrec que ha exercit fins a l’actualitat.

MariaFerrésubstitueixCarlosTobar, gerent de l’ICS a les Terres de l’Ebre des del juny del 2016, i vinculat a la Gerència prèviament entre el 2004 i el 2008.