Setanta persones troben feina gràcies al Programa 30 Plus del Consell Comarcal del Baix Ebre

El servei està adherit al SOC i està destinat a la inserció laboral de persones majors de 30 anys

Un informador turístic que ha trobat feina amb el Programa 30 Plus del Consell Comarcal del Baix Ebre
Un informador turístic que ha trobat feina amb el Programa 30 Plus del Consell Comarcal del Baix Ebre | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
25 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:23h
ElConsellComarcaldelBaixEbre ha aconseguit la inserciólaboral de 70persones, gràcies al programa 30Plus, adherit al Serveid'OcupaciódeCatalunya, per afavorir la inserció laboral a personesensituaciód'atur, majorsde30anys i amb nivell formatiu bàsic. Els criteris del programa establien que un 25% dels participants havien de ser aturatsdellargadurada, i un mínim del 60% havien de ser majorsde45anys. "L’esforç realitzat per l’equip tècnic de l’àread’ActivacióEconòmicadelConsellComarcal ha permès assolir tant el nombre d’empreses disposades a la contractació d’aquests perfils, com la recerca, selecció i formació dels candidats", ha destacat el president del ConsellComarcaldelBaixEbre, XavierFaura.

Pel que fa als perfilsprofessionals contractats han estat personal per a l’hostaleria, administratius, atencióalpúblic, informadorsturístics, mossodemagatzem, conductorsdecamió, treballadorsagrícoles, treballadorsfamiliars, comercials i fusters entre altres.