Els Mossos troben propaganda nazi i armes en accedir a un xalet de Roquetes on va morir un home

L'home de seixanta anys va morir per causes naturals i van ser els mateixos familiars els que van avisar als agents per la troballa

Simbologia Nazi
Simbologia Nazi | Arxiu Getty Imatges
Aguaita.cat
09 de març del 2022
Actualitzat a les 21:31h
Segons ha pogut confirmar Aguaita.cat amb els Mossos d'Esquadra a mitjans de febrer van requisar una gran quantitat de material nazi en entrar a un xalet on havia mort un home a Roquetes.
El veí de Roquetes, vivia sol en un xalet fora del nucli urbà i els familiars com que no sabien res d'ell des de feia dies (mes de Gener) van anar al domicili a veure què passava.

Van avisar el servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que trobar l'home de seixanta anys mort, per causes naturals segons va confirmar l'informe forense.

Els familiars van descobrir en anar a tancar l'habitatge en el seu interior una gran quantitat de material de propaganda nazi, armes blanques i tres armes de foc. Ràpidament, van avisar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra que al febrer van obtenir una ordre per requisar tot este material després de comprovar que "es tractava d'un cas aïllat i no una banda organitzada" segons les fonts policials.