Cinc-centes persones van participar en la «Cursa de la Dona», solidària amb el càncer, a Roquetes

Cristina Monclús, entrenadora del Club Atletisme Terres de l'Ebre, explicava que la cursa benèfica tenia un preu d'inscripció i donatiu de 15 €, i que la recaptació es destinarà a la Lliga contra el Càncer.

Aguaita.cat
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:50h
Éxit rotund de participació en la 3ªCursa de la Dona este diumenge a Roquetes
Éxit rotund de participació en la 3ªCursa de la Dona este diumenge a Roquetes | Ajuntament de Roquetes (Cedida)
Bona acollida de la 3ª cursa de la dona que va tenir lloc este diumenge a Roquetes.
Al voltant de 500 persones és van inscriure i van fer el donatiu de 15 euros amb la finalitat benèfica de lluitar contra el càncer, principalment el de mama o aquells que més afecten a les dones.

La 3a Cursa de la Dona Terres de l'Ebre ha estat  organitzada pel Club Atletisme Terres de l'Ebre, la Lliga contra el Càncer a les Terres de l'Ebre, el Trail Roquetes i l'Ajuntament de Roquetes en esta ocasió. Vol ser una cursa itinerant el primer any es va realitzar a Amposta, el segon a Tortosa, el tercer Roquetes i l'organització espera que altres poblacions continuen donant suport i acollint la cursa solidària de la dona 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, es mostrava satisfet de poder acollir esta cursa a Roquetes el dia de la seua presentació, alhora que també animava a la ciutadania a participar en aquest esdeveniment solidari.

Cristina Monclús, entrenadora del Club Atletisme Terres de l'Ebre, explicava que la cursa benèfica tenia un preu d'inscripció i donatiu de 15 €, i que la recaptació es destinarà a la Lliga contra el Càncer.

La delegada de la Lliga contra el Càncer a les Terres de l'Ebre, Montse Aixendri, va remarcar la necessitat d'aconseguir fons per ajudar en la investigació del Càncer.

Finalment Albert Segura, president del Trail Roquetes, va voler agrair al Club Atletisme Terres de l'Ebre la iniciativa d'organitzar esta cursa i de portar-la a terme a Roquetes i també ha agraït a la Lliga contra el Càncer la tasca que estan portant a terme per lluitar contra aquesta malaltia.

La cursa va tenir un recorregut de 4 km amb sortida des del pavelló poliesportiu de Roquetes a les 11 del matí d'este diumenge 24 d'octubre.

"Des de l'Ajuntament de Roquetes fan una valoració més que positiva de la 3a Cursa de la Dona que ahir diumenge es va celebrar a la nostra ciutat" remarca el regidor d'esports Ivan Garcia . 

"Més de 500 persones van participar en una prova pels carrers de Roquetes i la Raval de Cristo gaudint de l'esport SOLIDARI a nivell de Terres de l'Ebre". 

"S'assoleixen amb escreix els objectius marcats tant en participació i sobretot en la recaptació per a la Lliga contra el Càncer de Terres de l'Ebre.

"Volem donar les gràcies a les entitats que han fet possible la prova com el Trail Roquetes, l'ATE (Atletisme Terres de l'Ebre), la Lliga contra el Càncer de les Terres de l'ebre així com als Serveis Municipals, Policia Local i Roquetes Comunicació per la seva implicació en aquest event a Roquetes".

"El foment de l'esport sempre és un dels objectius de l'equip de govern de Roquetes i més encara quan es fa per una bona causa com va ser en esta ocasió", conclou Garcia.