Alcanar prepara unes Festes del Remei solidàries per superar junts els moments difícils

Rosita de 'Càritas Alcanar' serà la pregonera ja que el consistori creu que encarna els valors de germanor i ajuda de tota la ciutadania

per Aguaita.cat, Alcanar | 7 d'octubre de 2021 a les 16:14 |
Els ciutadans d'Alcanar ja poden passar a buscar el programa de Festes a l'Ajuntament | Cedida
Les festes del Remei, a Alcanar són el primer pas cap a l'anhelada normalitat després de la pandèmia i un bon moment per a prendre impuls després d'un setembre especialment complicat. Encara es fan ben presents les imatges de les pluges torrencials, que han causat greus desperfectes en l'espai públic i privat i que, malauradament, també han deixat seqüeles emocionals. "Per això és tan important que recuperem el present junts, activant de nou els espais de retrobament i de connexió social" proposa el consistori.

"La solidaritat és precisament això: la relació de fraternitat, de companyonia, de sosteniment recíproc, que connecta els diversos membres d'una comunitat a través del sentiment de pertinença a un mateix grup i amb la consciència d'uns interessos comuns".


"I pensant en solidaritat, podem afirmar que una vegada més ens hem tornat a superar com a municipi i com a col•lectiu humà. Veïns i veïnes, administracions, treballadors públics i persones d'arreu s'han conjurat per a que casa nostra torne a brillar amb llum pròpia" afirmen els representants municipals aplaudint la valentia de tota la ciutadania i la unió de tots plegats en els moments difícils.

"Des del moment zero de l'emergència, una xarxa de solidaritat ha brollat de les runes i ha aconseguit teixir una idea que ens motiva a seguir: “Mo’n sortirem”. Una expressió genuïna, àmpliament utilitzada aquests dies i que diu molt de la força i la fermesa de la nostra gent" conclouen.


La Rosita, la pregonera de les festes, al capdavant de l'entitat Càritas i d’altres projectes orientats a ajudar les persones que més ho necessiten, representa aquest esperit ciutadà d'esperança, germanor i solidaritat que Alcanar vol seguir projectant per tirar endavant.

En el programa de festes, adaptat a les mesures de seguretat, s'inclouen activitats culturals, musicals i esportives per a infants, joves i també pels més grans de la casa.

ℹ Descarregueu i consulteu la programació aquí:
https://cutt.ly/5EAVDJ9

 

 

Participació