Ofeguen un gat a la piscina municipal del Perelló

Els vàndals haurien lligat una bossa al cap de l'animal i l'haurien tirat a l'aigua

La piscina municipal del Perelló, en una imatge d'arxiu.
La piscina municipal del Perelló, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Aguaita.cat
26 d'agost del 2021
Actualitzat a la 13:23h
Els responsables de la piscina municipal del Perelló s'han trobat este matí amb un escenari dantesc: uns vàndals havien ofegat a un gat lligant-li una bossa al cap per, posteriorment, tirar-lo a l'aigua. "On anirem a parar. Això ja no és una gamberrada, és un acte cruel i molt greu", afirmava l'alcaldessa del Perelló, Maria Cinta Llaó.
 
La piscina municipal del Perelló està oberta al públic tot l'estiu, fins a finals d'este mes d'agost. Des del consistori tenen constància d'alguns grups de joves que "van pels voltants de la piscina quan esta es troba tancada al públic", però a hores d'ara no sospiten de ningú en concret. A banda, l'alcaldessa detallava que serà complicat trobar els responsables, ja que la piscina no compta amb càmeres de vigilància. Així i tot, la Policia Local ho està investigant per intentar trobar algun responsable.

El maltractament d'animals domèstics o amansits, causant-los la mort o lesions greus, comporta una pena d'entre tres mesos a un any de presó, així com la inhabilitació d'un a tres anys per l'exercici de professió, ofici o comerç que tingui relació amb els animals.