L'Ametlla de Mar mostra la seva costa en format 360 graus

A més d'una eina de promoció turística, volen utilitzar les fotografies per conscienciar a la ciutadania de la seva riquesa natural

Aguaita.cat
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 10:51h
Una de les imatges 360 graus del litoral calero.
Una de les imatges 360 graus del litoral calero. | Cedida
L'Ametlla de Mar promociona la seva línia de costa amb fotografies 360 graus. Els més de 20 quilòmetres de platges i cales són un dels principals actius turístics del municipi, i conscients d'este fet, des de l'Àrea Municipal de Turisme acaben de publicar a la seva web una nova tecnologia immersiva que servirà tant per promocionar la costa del municipi, així com per mostrat el gran valor ecològic de les seves platges i zones naturals que arriben a tocar la mar.

Es tracta d'una visita virtual pionera a Catalunya que a través d'una cinquantena d'imatges 360 graus, realitzades amb un nou mètode anomenat Airpano, permetrà visualitzar tant a vista d'ocell com des de terra la totalitat dels racons més representatius del litoral calero. A més, gràcies a esta tècnica, des d'un punt concret es podrà anar avançant als següents de forma interactiva clicant a sobre de les icones, un dron en el cas d'imatges aèries, o la silueta d'una persona en el cas de les imatges des de terra.

Turisme responsable
Esta acció s'emmarca en les conclusions d'un estudi estratègic encarregat des de l'Àrea de Turisme, on es remarca que el litoral en el seu conjunt constitueix el veritable capital de l'activitat turística. "La protecció d'este espai ja no és una opció sinó una necessitat indefugible. El sector turístic es troba directament interpel·lat per la necessitat de protegir el litoral, ja que el futur de l'activitat turística hi està directament vinculada", reblaven des del consistori. Així, plantegen una línia de treball d'acord amb una oferta turística ambientalment responsable i compromesa amb la protecció, així com en la implicació directa amb la protecció i regeneració del litoral calero.