Diversos xefs de la Ràpita cuinaran receptes pròpies els pròxims dies 14 i 15 de setembre en l’Espai Gastronòmic que s’inaugurarà al mercat municipal en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs, que tindran lloc del 17 de setembre al 12 d’octubre al municipi. Amb motiu d’esta iniciativa, que sorgix de la regidoria de Turisme de la Ràpita, amb la intenció de dinamitzar el mercat a partir del potencial que aporten els cuiners locals treballant amb productes de proximitat, aguaita.cat sorteja dos degustacions dobles per tastar les delícies que prepararan els xefs durant els matins dels dos dies en este innovador Espai Gastronòmic entre les 10:30 i fins les 12 hores.
Fora del sorteig, la manera d’aconseguir els tiquets per degustar els plats, una mena de "versió de carrer" de les receptes dels xefs, que ells mateixos cuinaran in situ, és la següent: per una compra de 15 € o superior al mercat municipal, s’obtindrà un val per a 1 tast degustació. Serà doncs, durant els dies 14 i 15, a partir de les 10.30 hores, quan els diversos xefs participants faran sessions de cuina en directe, correlativament, cada mitja hora. Serà un convit a viure la història, a reconèixer el producte de proximitat i a la celebració del menjar i dels seus rituals.
Per participar en el sorteig de dos degustacions dobles, ja podeu omplir el formulari que trobareu a continuació. Aguaita.cat farà públic el nom dels guanyadors al llarg del dia 13 de setembre. No podeu participar més d'una vegada o s'eliminarà les duplicacions. Les degustacions s'hauran de consumir els dies 14 o 15 entre les 10.30 i fins les 12:00 hores.
Sortegem dos degustacions dobles a l’Espai Gastronòmic de les Jornades del Polp i l’Arròs de la Ràpita
Durant els dies 14 i 15 de setembre al matí es podran degustar els plats que xefs locals prepararan al mercat municipal rapitenc

ARA A PORTADA
-
Cinta Galiana: «Hi ha una manca de lideratge i coordinació sobre els transports a les Terres de l’Ebre» Xavi Llambrich
-
-
El forçut de Deltebre Joan Ferrer és un dels 18 jugadors de «Traitors», el nou programa d’Antena 3 Sílvia Berbís Morelló
-
-
Una experiència immersiva sobre els riscos de l'alcohol, a la final de l’Audi Creativity Challenge 2025
Publicat el 08 de setembre de 2016 a les 12:00
Actualitzat el 12 de setembre de 2016 a les 09:49
Et pot interessar
-
Societat Caixes de peix sostenibles: una aliança entre pescadors i arrossaires per reduir plàstics
-
Societat Hokkaido arriba a Tortosa: un nou restaurant de sushi obrirà este mes
-
Societat Ignasi Blanch crea una làmina solidària per al Projecte Emma contra el càncer de mama
-
Societat Balfegó, premiada pel Cercle d'Economia 2025 pel seu arrelament i expansió internacional