El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat en marxa la deixalleria comarcal este dimecres. Està ubicada a Gandesa, a la carretera vella de Corbera d'Ebre, i ocupa una extensió d'uns 3.000 metres quadrats. Compta amb una bàscula, una compactadora, molls de càrrega amb contenidors per a diferents fraccions, així com una caseta de control i cobert per materials perillosos, voluminosos i similars.
L'ens comarcal ha signat un conveni de cessió de les instal·lacions al Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta, que gestionarà les instal·lacions. Els espais on s'ha construït la deixalleria els ha cedit l'Ajuntament de Gandesa i l'obra l'ha finançat l'Agència de Residus de Catalunya.
S'obre a Gandesa la deixalleria comarcal de la Terra Alta
El Consorci dels Residus Municipals de la Ribera d'Ebre, Priorat i Terra Alta gestiona les instal·lacions

- Autoritats durant la posada en funcionament de la deixalleria a Gandesa, este dimecres. -
- Cedida
ARA A PORTADA
-
El pla conjunt entre Estat, Generalitat i Taula de Consens per salvar el Delta de l'Ebre ha d'estar llest al setembre Redacció
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Publicat el 01 de desembre de 2021 a les 17:44
Actualitzat el 01 de desembre de 2021 a les 18:27
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca