La Mel de l’Àvi Lluís del Perelló, cooperativa dedicada a l’apicultura i amb més de 70 anys de trajectòria, ha recollit aquest any un total de 120 tones de mel, una dada de rècord que no s’assolia des de l’any 2012.
“És un orgull la collita d’enguany, s’han alineat els astres i tant les abelles, com el temps, com el nostre equip ha estat de deu. Pràcticament són 40 quilos de mel per caixa. La tardor ha estat boníssima i hem tingut estiu pràcticament fins fa quatre dies. La nostra és una mel directa de les nostres abelles, no pateix cap mena de procés, per tant és quilòmetre zero”, exposa Francesc Brull tercera generació d’esta saga familiar.
Mel de l’Àvi Lluís, amb una trajectòria de més de set dècades, i amb la botiga que va inaugurar el 2006, sota el nom de ‘El Rebost de l’Àvi Lluís’, situat al Polígon industrial Pla de Solans 1-D, es troba estos dies immers amb tot el tràfec nadalenc “el 2021 tot i la pandèmia, va ser un any molt bo pel sector de l’alimentació i nosaltres en vam ser afavorits. Enguany estem en registres del 2019, ara bé, amb la pujada de costos per l’increment del preu de la llum, l’energia i el transport, hem contingut els preus, però si això segueix així l’any vinent haurem de pujar preus”.
Segons, Francesc Brull “arrel de la pandèmia els hàbits de consum han canviat, la venta per internet o per telèfon s’ha incrementat”.
Mel de l'Avi Lluís, del Perelló, recull 120 tones de mel en una campanya rècord
La dada no s'assolia des del 2012

- Apicultors de la cooperativa Avi Lluís del Perelló -
- Cedida
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 22 de desembre de 2021 a les 12:28
Actualitzat el 22 de desembre de 2021 a les 12:35
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca