L'alumnat de l'Escola d'Hoteleria de l'Institut Dertosa exposarà la feina feta el primer trimestre davant el món empresarial i les Estrelles Michelin del territori.
L'acte es durà a terme el dilluns 25 de gener i l'1 de febrer a les 16:00h, a la sala restaurant del propi institut, sense públic, a causa de les restriccions de la pandèmia.
L'alumnat del Cicle de Grau Superior Direcció de Serveis en Restauració ha organitzat i preparat l'esdeveniment per a què els del Cicle Superior Direcció de Cuina puguen fer la presentació de la carta de postres de restaurant que han creat a les classes de pastisseria.
Les jornades s'emmarquen dins del pla de difusió de la Formació professional dual i volen remarcar els bons resultats d'aquesta formació.
Actualment, a l’Institut Dertosa es poden cursar tres cicles formatius de grau mitjà: CFGM en cuina i gastronomia; CFGM en forneria, pastisseria i confiteria i CFGM de Serveis en restauració. D’altra banda, aquest any acaba la primera promoció del CFGS en Direcció de Serveis en Restauració i s’ha implantat el CFGS en Direcció de Cuina.
Esta àmplia oferta formativa s’impartix per part d’un equip humà d’alta qualificació i dilatada experiència en el sector de l’hoteleria. Això fa possible que l’alumnat surti preparat per encarar-se a un sector cada cop més exigent.
L’Escola està oberta al públic en general els dimarts, dimecres i dijous, dies en què poden degustar-se menús elaborats i servits pel propi alumnat com a pràctica complementària a les classes. Per a més informació i reserves: https://agora.xtec.cat/insdertosa/restaurant-pedagogic/
Els divendres, també es pot accedir a la botiga pedagògica de pastisseria on es poden adquirir productes d’alta qualitat tant dolços com salats en funció del programa del curs.
L’Escola d'Hostaleria de l'Institut Dertosa es presenta a les Estrelles Michelin de les Terres de l'Ebre i Priorat
Les Moles i L’Antic Molí d’Ulldecona, Villa Retiro de Xerta i el Quatre Molins de Cornudella del Montsant, convidats d’honor en la presentació del projecte trimestral de l’alumnat de Grau Superior de l’Escola d’Hoteleria a l’Institut Dertosa
ARA A PORTADA
-
Restablert per complet el subministrament elèctric que havia deixat 1.500 catalans sense llum Redacció
-
-
-
La Diputació afegirà 5 milions d'euros de romanent al pressupost de 2026 per a la carretera de Poble Nou del Delta Redacció
-
L'Ajuntament d'Amposta aprovarà un pressupost de 41 milions d'euros, amb 9,6 milions d'inversió Redacció
Publicat el 22 de gener de 2021 a les 20:43
Actualitzat el 22 de gener de 2021 a les 21:01
Et pot interessar
-
Societat
El Col·legi d'Arquitectes construirà la seva nova seu a la plaça de l'Absis de Tortosa
-
Societat
AnimaNaturalis denuncia l'Ajuntament de la Ràpita per celebrar espectacles amb bous fora de les dates autoritzades
-
Societat
El Nadal arriba sense premi a les Terres de l’Ebre
-
Societat
Els premis IDECE guardonen Sergi Franch per la creació d'un sistema de cultiu d’arròs ecològic adaptat al delta de l'Ebre
-
Societat
Trens i Transports Dignes es mobilitza per reclamar millores en transport a les Terres de l'Ebre
-
Societat
El Govern anuncia que Tortosa tindrà un tercer pont entre Jesús i Remolins
