L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha destinat 4,2 milions d'euros a la construcció d'una depuradora a Riba-roja d'Ebre (Ribera d'Ebre). Els treballs ja s'han iniciat i tindran una durada de tretze mesos. Es construirà una depuradora de tipus biològic que tindrà una capacitat per tractar 500 m3/dia, adaptant-se així als increments poblacionals dels mesos d'estiu i a les necessitats de sanejament actuals i futures.
Les obres també contemplen la construcció d'una estació de bombament, la xarxa de col·lectors en alta i els sobreeixidors del sistema de sanejament. En paral·lel, es disposarà d'espai perquè la planta es puga ampliar en el futur i es puga construir una nova línia de tractament addicional amb una capacitat de 200 m3/dia.
L'ACA inverteix 4,2 MEUR en la construcció de la depuradora de Riba-roja d'Ebre
Les obres s'executaran en tretze mesos i es contempla disposar de més espai per ampliar la instal·lació en el futur

- Un tractor treballant en les obres per construir una depuradora a Riba-roja d’Ebre. -
- Cedida ACA
ARA A PORTADA
-
El pla conjunt entre Estat, Generalitat i Taula de Consens per salvar el Delta de l'Ebre ha d'estar llest al setembre Redacció
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Publicat el 01 de desembre de 2021 a les 20:53
Actualitzat el 01 de desembre de 2021 a les 20:58
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca