Els dos propers caps de setmana de juny, la Ràpita mostra la gastronomia local en la nova edició de la Ruta del Tast. Més de 40 establiments ofereixen els seus plats dolços, salats i còctels, participant en esta ruta gastronòmica que este any s'estrena als migdies per acollir un públic més familiar. La ruta tindrà lloc del 6 al 9 de juny i del 13 al 16 de juny.
L'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha incidit que esta 10a Ruta del Tast servix per "donar el tret de sortida a l'estiu, fent que la gent pugui gaudir de la Ràpita, de l'ambient al carrer, de sortir amb els amics i xalar menjant als establiments del poble". "De fet, tenim també aquest cap de setmana la Festa del Mar a Sant Carles Marina, per la qual cosa tenim un cap de setmana complet per gaudir de tot allò que ofereix una ciutat com la Ràpita", ha afirmat Caparrós.
Serà un jurat professional el que s'encarregarà de valorar, el 27 de juny a l'Espai gastronòmic del Mercat municipal, quina és la millor tapa de cada categoria. A banda, també s'ha convocat un concurs popular, de manera que totes les persones que facin la ruta podran valorar les tapes de la ruta. Òscar Comes, copropietari del restaurant Casa Vella, i guanyador de la millor tapa de la Ruta del Tast de l'any passat, explicava que "la tapa ha de durar dos o tres mossos, comptar amb diferents textures i sabors". Així, cada cop que es visite un local, hi haurà disponible un "passaport" on es podran votar les millors tapes o còctels, per, un cop complet, lliurar-lo a un dels locals per entrar en el sorteig d'un sopar, un berenar o una degustació de còctel.
Pel que fa als preus, cada tapa tindrà un cost de 3 euros amb beguda inclosa, mentre que el còctel tindrà un preu de 4 euros. Els horaris d’este recorregut gastronòmic seran de 12 a 14 h i de 15 a 20 hores, en el cas de la tapa dolça; de 12 a 14 h i de 19 a 22 h, en la tapa salada; i de les 23 h a la una de la matinada, en el còctel.
La Ruta del Tast de la Ràpita s'estrena també en horari de migdia
Més de 40 restaurants oferiran tapes dolces, salades i còctels els pròxims caps de setmana de juny

- Presentació de la Ruta del Tast 2019. -
- Cedida
ARA A PORTADA
-
La PDE es reactiva i exigeix cabals ecològics reals per a llacunes i badies del Delta Xavi Llambrich
-
La gigafactoria d'IA que es proposa a Móra la Nova se situaria en un solar del polígon industrial del Molló Sílvia Berbís Morelló
-
L’Institut Dertosa es paralitza: «No podem tancar el curs ni preparar el vinent amb garanties» Xavi Llambrich
-
-
Veïns acusen la Diputació de Tarragona de bloquejar la millora de la Carretera de la Vergonya Xavi Llambrich
Publicat el 04 de juny de 2019 a les 18:55
Actualitzat el 04 de juny de 2019 a les 19:17
Et pot interessar
-
Societat El Govern creu que el Club Nàutic de les Cases es va «equivocar» no optant al concurs per gestionar el port esportiu
-
Societat Les Terres de l'Ebre s'integraran a l'ATM del Camp de Tarragona al gener
-
Societat Part del professorat de l’Institut Dertosa «planta» la directora accidental en un claustre extraordinari
-
Societat Desmantellen un punt de venda de drogues a l’Aldea i detenen un home de 49 anys
-
Societat Revetlla de Sant Joan 2025 a les Terres de l'Ebre: fogueres i activitats
-
Societat Ascó II inicia el 30è cicle d’operació després d’una parada amb més de 13.500 ordres de treball