La Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre ha comunicat este divendres la detecció de 16 casos nous de coronavirus. El territori acumula, des de l'inici de la pandèmia, 114.510 casos confirmats per PCR o TA, 16 casos més que en el balanç anterior, i 15.014 si es tenen en compte totes les proves. En esta regió han mort 190 persones des de l'inici de la pandèmia, cap més en les últimes hores.
El risc de rebrot cau 10 punts fins a 116, per sota de l'interval anterior, quan era de 134. La incidència a 7 dies és de 55. El 3,37% de les proves que es fan surten positives. La velocitat de contagi (Rt) baixa fins a 1, nou centèsimes menys, i per sota de l'1,39 de l'interval anterior. Actualment hi ha 8 pacients ingressats, una més en les darreres hores.
Per comarques, les que se situa en un risc més alt son Terra Alta (306,75) i el Baix Ebre (175,89), seguits pel Montsià (53,67) i Ribera d'Ebre (30,37), que se situen en un risc de rebrot mitjà.
El risc de rebrot i la velocitat de contagi segueixen baixant a l'Ebre
Salut ha confirmat 16 positius més este divendres

- -
- HTVC
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 08 d’octubre de 2021 a les 14:00
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca